loader image

Over GARNET

Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het potentieel van onze klanten uit te breiden en het comfort van onze klanten te vergroten door gebruik te maken van moderne duurzame technologie, dat doen we door baanbrekende technische innovaties te creëren, door onze producten duurzamer te maken en door een sterk creatief en een divers wereldwijd team en door een positieve impact te hebben in de gemeenschappen waarin we leven en werken.

Gevestigd in Curaçao and Bonaire, Garnet is de referentie voor het ontwikkelen, ontwerpen en implementeren van innovatieve “smart” energie strategieën en technische engineering oplossingen.

innovatie

We durven de SMART toekomst te ontwerpen 

Om grote sprongen te maken, creëren we slimme oplossingen. Leer meer over Garnet’s innovatieteam, slimme strategieën en internationale partnerschappen.

Onze Team

Een team dat bevoegd, slim en capabel is.

We werken met een visie die ons verenigt.Leer meer over onze team.

Sociale en gemeenschapsimpact

We houden van onze gemeenschap

Wij geloven in de kracht van liefde, eenheid en visie voor een betere wereld.Leer meer over hoe Garnet een impact heeft in onze lokale gemeenschappen.

Duurzame bedrijfsinnovatie

Engineering van de toekomst, vandaag.

Wij geloven in een slimme, duurzame toekomst – een toekomst waarin iedereen gedijt in een slimme wereld. Leer meer  over hoe Garnet de kracht van engineering gebruikt om de wereld vooruit te helpen.