Maatschappelijk Verantwoord

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Garnet N.V. wil verantwoordelijk zijn voor haar rol in de maatschappij en voor de wereld waarin wij wonen en werken. Daarom installeren wij bij voorkeur installaties met kwaliteitsproducten van onze partners, die bijdragen aan energiebesparing, hogere veiligheid, verbetering van het milieu en het welzijn van onze medewerkers en maatschappij.

Daarnaast willen wij ook betrokken zijn in de voortgang van onze medewerkers door middel van een bedrijf opleidingsplan waar wij hen stimuleren om zich te ontwikkelen op gebieden zoals elektrotechnische installaties, domotica en energie besparing.

Als een erkend leerbedrijf bieden wij stagiaires en leerlingen een werkplek en proberen wij enthousiasme voor duurzame elektrotechniek in hen te ontwikkelen.

Wij zijn een bedrijf dat graag aan duurzame ontwikkelingen bijdraagt zowel op economisch, milieu en sociaal gebied. Een goed en veilig imago van de sector kan worden bevorderd door regelmatig maatschappelijk relevante initiatieven te nemen. Dit kan in verschillende vormen zijn, daarom hebben wij een donatie & sponsoring beleid ontworpen dat gebaseerd is op de financiën waarmee het bedrijf op een geschikte manier kan bijdragen aan de samenleving.

Heeft u hulp nodig?

Neem contact op met ons,
we willen u graag helpen.

Bent u opzoek naar controle en certificering van uw elektrische installatie?