Gerealiseerde projecten die wij als team met trots u presenteren

Hato, Kralendijk

Verkeerstoren, FIA

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'verkeerstoren vliegveld Bonaire'.
Playa, Kralendijk

Hoofdbureau, Korps Politie Caribisch Nederland

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Politiepost'.
Playa, Kralendijk

Resort, Chogogo Bonaire

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Chogogo Bonaire'.
Hato, Kralendijk

Vliegveld, FIA

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Flamingo Airport Bonaire'.
Playa, Kralendijk

Sporthal SGP

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'SGP Sporthal'.
Rincon, Kralendijk

Stichting Cocari

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
Hato, Kralendijk

FCB Volkswoningen

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Volkswoningen Bonaire'.
Hato, Kralendijk

APNA, Rijksdienst Caraïbisch Nederland

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'APNA-gebouw op Bonaire'.
Playa, Kralendijk

Resort Bonaire

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Resort Bonaire'.
Playa, Kralendijk

Brandweerkazerne Caribisch Nederland

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Brandweerkazerne'.
Playa, Kralendijk

Appartementencomplex, 9 Straatjes

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Negen Straatjes'.

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!