Een inspirerende visie zorgt voor een bron van energie, die wordt weerspiegelt door ons enthousiasme

Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het potentieel van onze klanten uit te breiden en het comfort van onze klanten te vergroten door gebruik te maken van moderne duurzame technologie, dat doen we door baanbrekende technische innovaties te creëren, door onze producten duurzamer te maken en door een sterk creatief en een divers wereldwijd team en door een positieve impact te hebben in de gemeenschappen waarin we leven en werken.

Gevestigd in Curaçao and Bonaire, Garnet N.V. is de referentie voor het ontwikkelen, ontwerpen en implementeren van innovatieve “smart” energie strategieën en technische engineering oplossingen.

Wij zijn van mening dat om te groeien en uit te breiden de juiste begeleiding en verenigingen uitermate noodzakelijk zijn.

“Geen project is te groot, geen installatie te gecompliceerd.”

German IsidoraCEO

Wij ontzorgen u in uw project van A tot Z, maak vandaag contact.

Gerealiseerde projecten die wij als team met trots u presenteren

Hato, Kralendijk

Verkeerstoren, FIA

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'verkeerstoren vliegveld Bonaire'.
Playa, Kralendijk

Hoofdbureau, Korps Politie Caribisch Nederland

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Politiepost'.
Playa, Kralendijk

Resort, Chogogo Bonaire

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Chogogo Bonaire'.
Hato, Kralendijk

Vliegveld, FIA

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Flamingo Airport Bonaire'.
Playa, Kralendijk

Sporthal SGP

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'SGP Sporthal'.
Rincon, Kralendijk

Stichting Cocari

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
Hato, Kralendijk

FCB Volkswoningen

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Volkswoningen Bonaire'.
Hato, Kralendijk

APNA, Rijksdienst Caraïbisch Nederland

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'APNA-gebouw op Bonaire'.
Playa, Kralendijk

Resort Bonaire

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Resort Bonaire'.
Playa, Kralendijk

Brandweerkazerne Caribisch Nederland

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Brandweerkazerne'.
Playa, Kralendijk

Appartementencomplex, 9 Straatjes

We hadden de kans om met onze klant samen te werken voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende technieken en strategieën voor de distributie en het gebruik van elektrotechniek en installatie van het project 'Negen Straatjes'.

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!