Krijg Gemoedsrust

Wij zijn gespecialiseerd in bewakings- en beveiligingsbeelden/video's voor commerciële gebouwen en woningen. Wij bieden het ontwerp, de installatie en de service van CCTV-bewakingssystemen.

Professionele installatie van beveiligingscamera's

Garnet biedt beveiligingscamerasystemen van wereldklasse die geïnstalleerd worden door professionele installateurs van beveiligingscamerasystemen. We hebben jarenlange ervaring in het plannen, aanpassen en installeren van uitgebreide CCTV-systemen.

We bieden IP-videobewakingssystemen, camerasystemen voor binnen en buiten en geavanceerde videoanalyses. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van zakelijke beveiligingscamerasystemen.

Wij installeren CCTV door verschillende eilanden

Samen met onze partners en merken van wereldklasse kunnen wij u helpen het CCTV-systeem te vinden, dat past bij uw behoeften en budget.

We regelen alles; van assistentie bij de selectie van het juiste systeem tot aan het installeren kunt u bij ons rekenen op professionele service.

Beveiligingsrisico's verminderen!

Onze professionele installateurs selecteren, plaatsen en integreren elk onderdeel van het beveiligingssysteem zorgvuldig om een soepele werking en compatibiliteit te garanderen. Dit zorgt ervoor dat het beveiligingscamera systeem werkt zoals bedoeld, om beveiligingsrisico’s te verminderen.

Onze installatiediensten voor CCTV-camera's

CCTV– Leveren en installeren van pakketten. Bescherm uw huis met een state-of-the-art CCTV-systeem. Wij zorgen voor de installatie.

Zakelijke CCTV– Ontwerp, levering en installatie. Van 1 tot 100 camera’s, groot of klein, we hebben een pakket dat bij uw budget past.

Alleen installatie– Wij kunnen alle merken installeren. Heeft u een systeem gekocht en moet deze installeren? Geen probleem, wij helpen u graag.

Upgrades naar bestaande systemen– Wij kunnen upgrades uitvoeren naar oudere CCTV-systemen – analoog naar IP/HD

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!