loader image

lage spanning, hoge impact

Commerciële laagspanningssystemen bestrijken een breed scala aan categorieën, van brandbeveiliging tot beveiligingssystemen tot geluid en communicatie. Residentiële voorbeelden van laagspanningssystemen zijn deurbellen, garagedeuropeners, huisbeveiligingssensoren, thermostaten en landschapsverlichting. Laagspanningssystemen omvatten elektrische apparatuur die 50 volt (V) elektriciteit of minder gebruikt..

geavanceerde technologie

Brandbeschermingssystemen

Veiligheid is onze eerste prioriteit. We gebruiken geavanceerde technologie om het hoogste beveiligingsniveau te garanderen. Conforme brandbeveiligingssystemen zijn van cruciaal belang voor het behoud van levens en eigendommen in uw gebouw. 

We bieden de volgende veiligheidsoplossingen:

Brandalarmen: Van eenvoudige brandalarmen voor één gebouw tot complexe brandalarmnetwerken over meerdere faciliteiten.

Brandblussystemen: Deze automatische apparatuur detecteert wanneer er brand is en dompelt het onder met droge chemicaliën, natte chemicaliën, vloeistof, gas of schuim om het vuur te blussen zonder water te gebruiken.

BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Beveiligingssystemen: Technologie die voor u werkt.

Beveiliging van gebouwen is essentieel om diefstal en vandalisme te voorkomen en uw mensen te beschermen. We bieden oplossingen om aan uw zorgen te voldoen en ons aan uw specifieke behoeften aan te passen.

CCTV-bewakingssystemen: Door bewakingscamera’s, digitale recorders en monitoren te combineren, zorgen we ervoor dat u op de hoogte blijft van wat er in en om uw gebouw gebeurt. Met de juiste netwerkconfiguratie kunt u uw gebouw op afstand bewaken voor maximale beveiliging.

Inbraakdetectiesystemen: Beveilig uw gebouw tegen indringers. Bouw een netwerk van bewegingssensoren, deur- en raamcontacten, paniekschakelaars en andere maatregelen om uw gebouw te beveiligen tegen indringers.

Toegangscontrolesystemen: Bepaal welk personeel waar naartoe mag gaan. We gebruiken kaartlezers, biometrische scanners en andere middelen om de toegang tot bepaalde delen van uw kantoorruimte, hotel, ziekenhuis, appartementsgebouw of andere gebouwen te beperken.

NETWERKSYSTEMEN

Krijg toegang tot de kracht van technologie, bouw een efficiënt netwerk op

Technologie is zo goed als het netwerk dat het ondersteunt. Bouw het beste beschikbare netwerk!

Gestructureerde bekabeling: Kies een bekabelingssysteem met koper-, glasvezel- of coaxiale structuur voor een groot aantal mediatoepassingen. Een bekabelde infrastructuur is een goede oplossing als u gegarandeerde dekking en betrouwbaarheid nodig had.

Draadloze connectie: Laagspanningsapparatuur kan op een aantal manieren draadloos communiceren, onder meer via radiofrequenties, via microgolven en met infraroodlasertechnologie. Als bedrading geen haalbare optie is, ruimt u de kabels op met draadloze connectiviteit.

je maakt deel uit van ons team

Werk samen met de besten en win

Ongeacht de locatie of categorie heb je de beste kans om te winnen als je het beste team hebt, waar wacht je nog op? Ons team van experts en medewerkers zal u versterken, met ons samenwerken en winnen.