INSPIRATIE EN INNOVATIE

De beste kwaliteit om uw wereld te verlichten

OVER GARNET

Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het potentieel van onze klanten uit te breiden en het comfort van onze klanten te vergroten door gebruik te maken van moderne duurzame technologie, dat doen we door baanbrekende technische innovaties te creëren, door onze producten duurzamer te maken en door een sterk creatief en een divers wereldwijd team en door een positieve impact te hebben in de gemeenschappen waarin we leven en werken.

Gevestigd in Curaçao and Bonaire, voor meer dan 25 jaar Garnet is de referentie voor het ontwikkelen, ontwerpen en implementeren van innovatieve “smart” energie strategieën en technische engineering oplossingen.

We offer a wide array of solutions aimed at simplifying your life

Elektrotechniek

Brandveiligheid

Data-architectuur

Domotica

Pv Systeem

Veiligheidsaudits

INNOVATIE

WE DURVEN DE SMART TOEKOMST TE ONTWERPEN

Om grote sprongen te maken, creëren we slimme oplossingen. Leer meer over Garnet’s innovatieteam, slimme strategieën en internationale partnerschappen.

SOCIALE EN GEMEENSCHAPSIMPACT

WE HOUDEN VAN ONZE GEMEENSCHAP

Wij geloven in de kracht van liefde, eenheid en visie voor een betere wereld. Leer meer over hoe Garnet een impact heeft in onze lokale gemeenschappen.

DUURZAME BEDRIJFSINNOVATIE

ENGINEERING VAN DE TOEKOMST, VANDAAG.

Wij geloven in een slimme, duurzame toekomst – een toekomst waarin iedereen gedijt in een slimme wereld. Leer meer  over hoe Garnet de kracht van engineering gebruikt om de wereld vooruit te helpen.

We've worked with some of the biggest brands