Gerealiseerde projecten die wij als team met trots u presenteren

Punda, Willemstad

Bioscoop, The Movies

The Movies was een heel bijzonder project voor Garnet. De heer Isidora werd ter voorbereiding op dit project naar de VS gestuurd om zoveel mogelijk te leren over elektrotechnische ontwikkelingen binnen de filmindustrie.
Dit maakt het een zeer waardevolle toevoeging aan Garnet’s portfolio. Voor The Movies installeerde Garnet de elektrotechnische en zwakstroominstallaties zoals het datanetwerk, brandmeldinstallaties en beveiligingscamera’s.
Emmastad, Willemstad

Bureau Telecommunicatie en Post

Voor het BT&P gebouw heeft Garnet de gehele elektrische en laagspanningsinstallatie gepland en uitgevoerd. Het volledige datanetwerk, brandmeldinstallaties en camera’s zijn door Garnet geïnstalleerd.
Otrobanda, Willemstad

Kerk, Santa Famia

Curaçao heeft een groot aantal kerken en monumenten. Deze zijn vaak verouderde netwerken en installaties die vaak aan vervanging toe zijn. Garnet heeft bij verschillende kerken bijgedragen aan de modernisatie door het vernieuwen van de elektrische installaties. Bij dit soort projecten hebben we vaak te maken met hele hoge gebouwen, waarbij het dak hoog en puntig zijn. Dit vergt het goed projecteren en plaatsen van verlichting volgens de normen.
Habaai, Willemstad

Landhuis Habaai

Landhuis Habaai dateert uit het begin van de 18e eeuw en is een prachtig monument met een kunstgalerie en een cultureel centrum. Monumenten vereisen een speciale aanpak bij het installeren van elektrische installaties.
Garnet heeft binnen dit project alle elektrische installaties verzorgd. Omdat het een landhuis betreft moet rekening worden gehouden met de huidige staat van het gebouw.
Dit vraagt specialistische kennis van Garnet die bij de monteurs aanwezig is.
Nieuwe Haven, Willemstad

Bank, Korpodeko

Het gebouw van Korpodeko is een bouwproject in de nieuwe stijl waarin Garnet verantwoordelijk was voor de elektrotechnische en brandmeldinstallatie.
Het datanetwerk is onlangs verbeterd en is nu geüpgraded van Cat 5 naar Cat 6A, waardoor medewerkers gebruik kunnen maken van een nog sneller datanetwerk.
Marie Pampoen, Willemstad

Bedrijfsvezamelgebouw, Green Apple

Green Apple is een kantoorpand gelegen aan de Dr. Hugenholtzweg. Binnen dit project heeft Garnet alle elektrische werkzaamheden gepland en uitgevoerd.
Julianadorp, Willemstad

School, Vespucci College

Voor het Vespucci College verzorgde Garnet de elektrische en laagspanningsinstallaties zoals datanetwerk, brandmeldinstallaties en beveiligingscamera’s.
Pietermaai, Willemstad

Boutique Hotel, 't Klooster

Renovaties vereisen een ander soort kennis en werk van de installateur. Daarom was dit een bijzonder project waarvoor Garnet de juiste specialistische kennis in huis had.
Bij de verbouwing van het oude Augustijner gebouw tot boutique hotel was Garnet verantwoordelijk voor het voorbereidende en uitvoerende werk op het gebied van elektrotechnische installaties en de aanleg van het datanetwerk.
Otrobanda, Willemstad

Kerk, Basilica di Santa Ana

Het project voor de Basilica de Santa Ana heeft ook bijgedragen aan onze portfolio van
monumentale gebouwen. Deze is een bepaalde expertise die we over de jaren heen hebben gebouwd. Deze zijn beschermde gebouwen die geconserveerd worden als wereld erfgoed.

Bij dit project hebben we elektrotechnische werkzaamheden aangelegd en ook nieuwe verlichting aangebracht.

Nieuwe Haven, Willemstad

Landhuis Gaito

Voor Landhuis Gaito verzorgde Garnet de elektriciteit, het datanetwerk en de zwakstroominstallaties. Omdat het een historisch landhuis betreft, moet er rekening gehouden worden met de huidige staat van het pand. Hiervoor is de specialistische kennis nodig van Garnet, dat hoogwaardige mechanica in huis heeft.
Juan Domingo, Willemstad

Bouwmarkt, Kooyman

Een van de belangrijkste projecten die Garnet de afgelopen jaren aan haar portefeuille heeft kunnen toewijzen, is het nieuwbouwproject van de Kooyman Megastore. Het gebouw bestaat uit de winkel, het magazijn, de werkplaats en kantoorruimtes voor het personeel. Deze plaatsen hebben allemaal hun eigen richtlijnen waarin Garnet haar expertise heeft geïmplementeerd voor haar opdrachtgever.
Binnen dit eenjarige project was Garnet verantwoordelijk voor de gehele elektrische installatie: planning van het hele project, opstellen van blauwdrukken, bepalen van de juiste verlichting en verdeelkasten enzovoort. Na goedkeuring van de directie van Kooyman heeft Garnet ook de daadwerkelijke uitvoering van het gehele plan verzorgd. Met dit project heeft Garnet zich bewezen als allround partner op het gebied van elektrische installatie.
Scharloo, Willemstad

Accountantbureau, Grant Thornton

Een bijzonder project voor Garnet. Naast het installeren van elektriciteit, het datanetwerk en beveiligingscamera’s, kreeg Garnet ook de taak om het toegangscontrolesysteem te implementeren.
Het volledige beveiligingssysteem, dat gebruik maakt van toegangspassen, is hier met succes geïnstalleerd.
Scharloo, Willemstad

Geldmuseum, Yotin Korta

Het geldmuseum is een belangrijk gebouw waarbij bezoekers geïnformeerd worden over de
geschiedenis van geld op eilanden Curaçao, St. Maarten en andere eilanden van voormalige
Nederlandse Antillen. Voor dit project hebben we ook de elektrische- en beveiligingsinstallatie geheel gerenoveerd.
Pietermaai Plein, Willemstad

Hotel, City Suites

In Pietermaai vindt u een parkeergarage met vier bouwlagen en kantoorruimtes waarvoor Garnet het complete elektrotechnische ontwerp heeft gemaakt en uitgevoerd.
Montaña Rey, Willemstad

Kerk, Parokia di Montaña

Voor dit project hebben we gewerkt aan de elektrotechnische installatie. Het hoge en open plafond van de kerkgebouwen brengen ook een extra element van risico met zich mee bij blikseminslag. Bij dit gebouw hebben we de lichtlijnen vervangen en ook een bliksemafleider geplaatst voor de veiligheid in gevallen van slechte weersomstandigheden met blikseminval. Zo blijft Garnet bijdragen aan de veiligheid op het eiland.
Otrobanda, Willemstad

Landhuis, Kranshi Bieu

Werken aan bestaande gebouwen is voor Garnet-medewerkers altijd een goed moment om hun specialistische kennis op het gebied van renovatie in te zetten.
Dat was ook het geval voor Kranshi Bieu, waar Garnet de zorg kreeg voor de elektrotechnische en data-installaties.
Juan Domingo, Willemstad

School, IFE

Voor de IFE verzorgde Garnet de elektrotechnische installaties, de aanleg van datanetwerken en brandmeldinstallaties.
Scharloo, Willemstad

Landhuis, Urban Venue

Het gebouw bestaat uit verschillende soorten kamers. In dit gebouw vind je zowel kantoren als sport- en recreatiegebieden. Binnen dit succesvol afgeronde project heeft Garnet elektrotechnische en data-installaties verzorgd.

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!