Een smart home of slim bedrijfsgebouw

Wij ontwikkelen complexe systemen om ons uitgebreid dagelijks leven te vereenvoudigen door intuïtieve manieren te ontwerpen om technologie en ontwikkeling te implementeren. Eenvoud is de ultieme verfijning.

Het gemak van hét digitale tijdperk

Onze adviseurs staan klaar om te luisteren en een oplossing op maat te bedenken voor uw specifieke behoeften. Het gaat niet alleen om functionaliteit, maar ook om gemak. De taak om te kiezen welke oplossing voor u geschikt is, lijkt moeilijker te worden naarmate er meer opties beschikbaar komen. Onze expert kan elke optie die voor u beschikbaar is, gedetailleerd uitleggen.

“De techniek is de inspanning om inspanning te besparen.”

German IsidoraCEO

De sleutel tot een succesvol partnerschap

  • Onze systemen zijn bedacht om waarde toe te voegen aan onze klanten. Het is ons belangrijkste doel. Het is het essentiële aspect van alles wat we doen: ontwikkeling, het onderzoek, innovatie en kwaliteitscontrole. Voor ons bent u meer dan alleen een klant, u bent een deel van onze identiteit.
  • Technische vooruitgang is alleen nuttig als het het leven van mensen verbetert. Deze mentaliteit is verweven in al onze producten en diensten om eenvoud en gemak toe te voegen aan al onze klanten.

Wat kunnen wij voor uw project betekenen?

Nieuwheid en Veiligheid

Wij begrijpen het.
U wilt degenen van wie u houdt en de dingen die u het meest koestert, beschermen. Waarom genoegen nemen met oude oplossingen? Ons doel is om geavanceerde mogelijkheden te combineren met geteste maatregelen die u meer toegang kunnen geven tot informatie over elk belangrijk aspect van het proces. Geluk heeft veel wortels, maar niets belangrijker dan veiligheid.

Slimme toepassingen

  • Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen waarmee u altijd en overal onze huisbeveiligingssystemen kunt verbinden en beheren via uw smartphone, tablet of pc.
  • Wij geven u zekerheid door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en domotica te combineren met voortdurende ondersteuning.

Integratie: het voordeel van diversiteit

  • Als ze in evenwicht zijn, kunnen verschillen een pluspunt zijn. Met dit in gedachten streven we ernaar om elke service te synchroniseren met uw specifieke behoeften en efficiënter te worden door elke oplossing aan te passen.
  • Wij bereiken alleen eenheid door variatie. We leveren ondersteuning door integratie mogelijk te maken, waardoor u meer toegang en controle krijgt.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

'Real time updates' gegarandeerd

Weet altijd wat er in uw huis gebeurt! Ontvang waarschuwingen en herinneringen over elk evenement dat u interesseert. Bent u niet thuis? Maakt u zich geen zorgen. We streven ernaar om altijd zekerheid en gemoedsrust te bieden.

Bekijk alle vakgebieden, wij ontzorgen uw projecten van A tot Z

Brandveiligheid

Onze gecertificeerde installateurs en brandbeveiligingssystemen zijn een must.

Data-Architectuur

Geeft overzicht van de gegevens binnen een organisatie.

Domotica Automatisering

Voor een veilig, energiebesparend en comfortabel leven.

Elektrotechniek

Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteit en elektromagnetische velden.

Veiligheids Audits

Om het geheel aan sturings-, beleids- en concrete veiligheidsmaatregelen te toetsen.

Zonnepaneel installaties

Dit PV Systeem zet licht-energie (Photo-energy) om in elektriciteit (Volt).

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!