Wij bieden een wereld aan energiebesparende oplossingen

Alternatieve energie verwijst naar andere energiebronnen dan fossiele brandstoffen. Dit omvat alle hernieuwbare bronnen en nucleair. Nucleair is niet geclassificeerd als een hernieuwbare energiebron. Hernieuwbare energie wordt geproduceerd uit bronnen die niet uitgeput raken of binnen een mensenleven kunnen worden aangevuld.

Kostenreductie, CO2-reductie, ga over op zonne-energie!

Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van hitte en licht. Met moderne technieken kunnen we deze energie omzetten in elektriciteit of warmte. Het licht van de zon wordt opgevangen door zonnepanelen met fotovoltaïsche cellen (PV-cellen), waarmee het wordt omgezet in elektriciteit.

Met energiebesparing valt veel winst te behalen. Maar waar ligt het besparingspotentieel in uw organisatie? Welke besparingsopties zijn voor u interessant en hoe kom u door slim te investeren tot hoogwaardige efficiëntieverbeteringen?

Onze PV-oplossingen zijn zo ontworpen dat u kunt profiteren van ‘s werelds favoriete ster. Gebruik schone energie en help onze planeet!

Slim investeren in energiebesparing

Bij Garnet inventariseren en analyseren wij de behoeften van onze klanten om een strategisch plan te implementeren met als doel: energie besparen, duurzaam opwekken van energie én efficiënt energie gebruik.

Dit doen we door kansen te inventariseren en te analyseren, zodat we u vervolgens kunnen adviseren over de alternatieven die bij uw situatie en ambities passen.

Ga voor moderne technieken!

Afhankelijk van de grootte van uw organisatie of het energieverbruik spelen installaties een belangrijke rol bij verduurzaming van gebouwen en processen.

Garnet werkt met u mee vanaf de planning van uw project tot en met de constructie. We werken volgens de meest effectieve en moderne bouwtechniek, met kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en hebben bovendien meer dan vijfentwintig jaar ervaring met beheer en onderhoud.

Door uw project integraal onder de loep te nemen, kunt u rekenen op adviezen en ontwerpen waarin alle aspecten logisch samenvallen. U profiteert dan van innovatieve oplossingen en intelligente investeringen.

De slimste energiebronnen zijn onze eigen professionals

Onze erkende installateurs van zonnepanelen zijn professionals die u kunt vertrouwen en waar u op kunt bouwen. Ons team bestaat uit hoogopgeleide professionals die in staat zijn om eersteklas kwaliteitsresultaten te leveren.

Als u met ons samenwerkt, krijgt u alleen het beste. Het plaatsen van zonnepanelen vergt een behoorlijke investering, maar als het goed is afgestemd op het dagelijkse huishoudelijk verbruik, verdient het zich in redelijk korte tijd terug.

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!