Wat wij doen als gecertificeerd bedrijf

De primaire rol bij de inspectiewerkzaamheden is om te zorgen dat de gezondheids-, veiligheids- en kwaliteitseisen van de producten worden gehandhaafd. Wij doen er alles aan om uw productiviteit te verhogen.

Waarom een certificaat nodig?

Het doel van keuring en certificering is het verkrijgen van een vergunning voor ons bedrijf, zo tonen wij aan dat, onder andere, de juiste apparatuur wordt gebruikt en aan veiligheidseisen kan worden voldaan.

Dit omvat de richtlijnen die de brandweer heeft opgesteld voor de goedkeuring van een bedrijfsgebouw. Hoe vaak een keuring moet worden uitgevoerd is mede afhankelijk van de type installatie -apparatuur en de eisen die eraan worden gesteld.

Internationale erkenning

Inspectie en certificering zijn twee aspecten die afzonderlijk of in coördinatie kunnen worden uitgevoerd. Bij de keuring wordt gekeken naar de werking van de technische installatie en de apparatuur. U ontvangt een inspectierapport. Met een bevredigend rapport kunt u een certificering afgeven. Er is steeds meer aandacht voor de veiligheid van personeel en gebruikers, de duurzaamheid van installaties en apparatuur onderzoek.

Wij voeren alle keuringen en certificeringen uit volgens de NEN-normering van het Nederlands Normalisatie-instituut. Wij zijn voorts volledig op de hoogte van de eisen zoals gesteld door de lokale overheid en keuringsinstanties. U kunt er zeker van zijn dat aan de hoogste normen moet worden voldaan om te voldoen aan de vereisten van N.S.I.

Duurzame bedrijfsinnovatie

Onze certificeringen openen de deuren voor internationale verenigingen en partnerschappen, die wereldwijd erkend zijn. Het bevestigt uw toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Het helpt altijd om een veiligheidscertificaat te hebben, vooral bij verzekeringsclaims en andere geschillen. U kunt van deze voordelen profiteren.

Waar wacht u op?
U kunt vandaag de eerste stap zetten naar gecertificeerd worden!

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!