loader image

Wat doet een certificeringsbedrijf?

De primaire rol van test-, inspectie- en certificeringsbedrijven is om ervoor te zorgen dat de gezondheids-, veiligheids- en kwaliteitseisen van de producten van hun klanten worden gehandhaafd.

Test-, inspectie- en certificeringsbedrijven houden zich bezig met inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsdiensten om de productiviteit te verhogen.

INSPECTIE EN CERTIFICERING

Certificaten? Waarvoor?

Het doel van keuring en certificering is het verkrijgen van een vergunning, aantonen dat de juiste apparatuur wordt gebruikt, aan veiligheidseisen wordt voldaan, etc. Dit omvat de richtlijnen die de brandweer heeft opgesteld voor de goedkeuring van een bedrijfsgebouw.

Hoe vaak een keuring moet worden uitgevoerd is mede afhankelijk van het type installatie / apparatuur en de eisen die eraan worden gesteld. Wilt u hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op.

FOCUSSEN OP

Hoe word ik gecertificeerd?

Inspectie en certificering zijn twee aspecten die afzonderlijk of in coördinatie kunnen worden uitgevoerd. Bij de keuring wordt gekeken naar de werking van de technische installatie en de apparatuur. U ontvangt een inspectierapport. Met een bevredigend rapport kunt u een certificering afgeven.

Er is steeds meer aandacht voor de veiligheid van personeel en gebruikers en de duurzaamheid van installaties en apparatuuronderzoek.

DE HOOGSTE STANDAARDEN

Internationale kwaliteitserkenning

Wij voeren alle keuringen en certificeringen uit volgens de NEN-normering van het Nederlands Normalisatie-instituut. Ook zijn wij volledig op de hoogte van de eisen zoals gesteld door de lokale overheid en keuringsinstanties. U kunt er zeker van zijn dat aan de hoogste normen moet worden voldaan om te voldoen aan de vereisten van N.S.I.

Duurzame bedrijfsinnovatie

Profiteer van veiligheidscertificeringen

Onze certificeringen openen de deuren voor internationale verenigingen en partnerschappen, die internationaal erkend zijn. Het bevestigt uw toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Het helpt altijd om een veiligheidscertificaat te hebben, vooral bij verzekeringsclaims en andere geschillen.

Waar wacht u op? Word vandaag gecertificeerd!