Hertek nu ook op Bonaire en Curaçao

hertek_logoDoor ondertekening van het Dealercontract en training met de firma Garnet zijn de Hertek brandmeldsystemen nu ook vertegenwoordigd op Curaçao en Bonaire. Heeft u een project op Bonaire of Curaçao dan is Garnet uw partner.
Projecten op Bonaire en Curaçao krijgen dezelfde kwaliteit brandmeldinstallaties als in Nederland. Dat weet Peter van Setten, commercieel directeur van Hertek, zeker. “Nederland staat bekend om zijn hoge kwaliteit in brandveiligheid en Garnet is dé partij om die overzee te realiseren. Ik was positief verrast over de goede kwaliteit en motivatie van dit ISO-9001 gecertificeerde installatiebedrijf dat veel aan kennisontwikkeling doet.” Maar liefst negen Garnet-medewerkers legden onlangs met succes de opleiding Installeren & Inbedrijfstellen Brandmeldinstallaties af, die Hertek er verzorgde.
Van PvE tot en met inbedrijfstelling
Op Bonaire en Curaçao bestaat veel belangstelling voor hoogwaardige brandmeldinstallaties, waarvoor nagenoeg dezelfde regelgeving als in Nederland (Bouwbesluit en NEN-normen) geldt. Door de samenwerking met Garnet wil Hertek zowel de levering als installatie van haar brandmeldsystemen garanderen. Garnet kan projecten integraal verzorgen, van Programma van Eisen en projectering tot en met inbedrijfstelling, en levert uit eigen voorraad. Binnenkort gaat het politiebureau Bonaire als eerste project van start.
Garnet bestaat 20 jaar en heeft een vestiging op beide eilanden (www.garnetnv.com).Leave a Reply