loader image

Netwerk infrastructuur

IT omvat de hardware- en software bronnen van een heel netwerk die netwerkconnectiviteit, communicatie, bewerkingen en beheer van een bedrijfsnetwerk mogelijk maken. Het biedt het communicatiepad en de diensten tussen gebruikers, processen, applicaties, diensten en externe netwerken.

Bekabeling

het netwerk tot leven brengen

Kabels zijn het leven van het netwerk en bepalen het type infrastructuur, technologie en snelheid dat het netwerk kan ondersteunen. Bekabeling kan bestaan uit koper (twisted pair), glasvezel of in combinatie van elkaar. Ons team kan voor elke stap van het proces zorgen.

Glasvezel of koper

Glasvezel of koper: wij zorgen ervoor

De keuze voor koper of glasvezel is geheel afhankelijk van de afstand die de data moeten overbruggen, alsmede de benodigde datasnelheid en wat er al ter plaatse beschikbaar is voor netwerk en randapparatuur. Wat het geval ook is, bij ons zit u goed. Ons team van professionals kan u bij elke stap bijstaan.

LAN-architecten

Vervang of breid uw infrastructuur uit

Het vervangen of uitbreiden van een bestaand netwerk vereist een doordachte voorbereiding. De voorbereiding  bespaart u uiteindelijk bij de kosten van implementatie. Wij beoordelen en werken voor nieuwbouw een LAN Architect plan uit. Ons team van experts ondersteunt uw plannen en geeft praktisch advies.

 

 

De juiste begeleiding

beste kwaliteit en service

Wij ontwikkelen, bouwen en implementeren de meest moderne en effectieve LAN-infrastructuurinstallaties. Dit doen wij in woningen, bedrijven en industrie. Met onze expertise en ondersteuning kunt u er zeker van zijn dat u alleen het beste krijgt.