Wij staan garant voor goede service en onderhoud

Het proces om ervoor te zorgen dat gebouwen en andere activa er goed uit blijven zien en optimaal efficiënt werken. Dit voorkomt achteruitgang, verminderde prestaties en onveiligheid.

Maak uw bedrijf tijdsbestendig!

Installaties en apparatuur vereisen onderhoud. Door het tropische klimaat en de extreme weersomstandigheden in het Caribisch gebied (extreme zomers en orkaanseizoenen) hebben de installaties en de apparatuur een kortere levensduur.

In het geval van industriële installaties is onderhoud een verplichte veiligheidseis voor verzekeringsmaatschappijen.
Door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren, verleng je de levensduur met een aanzienlijk aantal jaren en voorkom je vervelende storingen.

Regulier onderhoud is effectief en kostenbesparend. Tijd voor een actieplan!

  • Onderhoud wordt als duur beschouwd, maar preventief onderhoud is vele malen goedkoper en duurzamer dan ingrijpen wanneer problemen zich voordoen. De indirecte kosten bij technische falen kunnen enorm oplopen.
  • Met onze service- en onderhoudsoplossingen bieden wij u de ondersteuning en gemoedsrust die u nodig heeft.
  • Wij bieden u een effectieve strategie door middel van een programma van cyclisch onderhoud op het meest primaire niveau. Dit omvat dagelijkse routines en werkt opwaarts naar periodieke programma’s van wekelijkse, maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse routines.

Wij maken de keuze makkelijk voor u!

Het vinden van gekwalificeerde mensen is altijd een moeilijke taak, maar maakt u zich geen zorgen, wij hebben de kosteneffectieve oplossing die u nodig heeft.

Met onze service & onderhoudscontracten garanderen wij de optimale en veilige werking van uw elektrische apparatuur voor een vast maandelijks bedrag.

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!