loader image

Wat is onderhoud?

Onderhoud is het proces om ervoor te zorgen dat gebouwen en andere activa er goed uitzien en optimaal efficiënt werken. Onvoldoende onderhoud kan leiden tot verval, achteruitgang en verminderde prestaties. Het kan de gezondheid aantasten en de veiligheid van gebruikers, inzittenden en anderen in de buurt bedreigen.

Tijdsbesteding

Bewijs uw investering in tijd

Installaties en apparatuur vereisen onderhoud. Door het tropische klimaat en de extreme weersomstandigheden in het Caribisch gebied (extreme zomers en orkaanseizoenen) hebben de dingen doorgaans een kortere levensduur.

In het geval van industriële installaties is onderhoud een verplichte veiligheidseis voor verzekeringsmaatschappijen. Door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren, verleng je de levensduur met een aanzienlijk aantal jaren en voorkom je vervelende storingen.

kostenefficiënt

Tijdig onderhoud is een kostenbesparende aanpak

Onderhoud wordt als duur beschouwd, maar preventief onderhoud is vele malen goedkoper en duurzamer dan ingrijpen wanneer problemen zich voordoen.

De indirecte kosten bij technisch falen kunnen enorm oplopen. Met onze service- en onderhoudsoplossingen bieden we u de ondersteuning en gemoedsrust die u nodig heeft.

Effectieve strategie

Aanbevolen actieplan

Ontwikkel een effectieve strategie door middel van een programma van cyclisch onderhoud op het meest primaire niveau. Dit omvat dagelijkse routines en werkt opwaarts naar periodieke programma’s van wekelijkse, maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse routines.

kwaliteitsoplossingen

Wij doen het werk voor u 

Het vinden van gekwalificeerde mensen is altijd een moeilijke taak, maar maakt u zich geen zorgen, wij hebben de kosteneffectieve oplossing die u nodig heeft. Met onze service & onderhoudscontracten garanderen wij de optimale en veilige werking van uw elektrische apparatuur voor een vast maandelijks bedrag.