loader image

meer dan twee eeuwen aan expertise, innovatie en kwaliteit.

Kunnen twee samen lopen, tenzij ze het eens zijn? Als kwaliteit en kwantiteit elkaar ontmoeten, alles is mogelijk! Wij zijn van mening dat om te groeien en uit te breiden de juiste begeleiding en verenigingen uitermate noodzakelijk zijn. 

Gevestigd in Curaçao en Bonaire en aruba Garnet N.V., werkt samen met wereldwijde partners, waaronder de Datwyler, Kingspan Building Automation, Zumtobel Group, Hertek, Thorn Lighting, KNX en de Hager Group.

Met een combinatie van meer dan twee eeuwen aan expertise, innovatie en kwaliteit zijn we klaar om u te dienen.

Datwyler

Toonaangevende leverancier van hoogwaardige, systeemkritische elastomeercomponenten.

Datwyler richt zich op hoogwaardige, systeemkritische elastomeercomponenten en bekleedt leidende posities in aantrekkelijke wereldmarkten zoals gezondheidszorg, mobiliteit, olie & gas en eten en drank.

Met 70 jaar ervaring en met zijn erkende kerncompetenties en technologisch leiderschap levert het bedrijf toegevoegde waarde aan klanten in de markten die worden bediend.

Met meer dan 20 werkmaatschappijen in meer dan 100 landen, waaronder Garnet als gecertificeerde dealer en distributeur voor het Caribisch gebied.

Leer meer over Datwyler’s hoogwaardige producten en onze partnerships.

Zumtobel

EEN FUTURISTISCHE REIS DOOR HET SPECTRUM VAN LICHT

Zumtobel, een onderneming van de Zumtobel Groep, is een internationaal toonaangevende leverancier van integrale verlichtingsoplossingen voor professionele verlichtingstoepassingen binnen en buiten.

Zumtobel ontwikkelt al 70 jaar innovatieve lichtoplossingen op maat die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie, rendabiliteit en milieuvriendelijkheid en die ook een esthetische meerwaarde bieden.

Garnet is een gecertificeerde dealer en distributeur voor het Caribisch gebied van een 70-jarige innovatieve partner.

Leer meer over Zumtobel’s innovatieve producten en onze partnerschappen.

Hertek

Veiligheid en klantenservice zit in ons DNA

Hertek staat voor veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en assets in gebouwen. Wij zijn een solide en solide familiebedrijf, klantgericht en betrokken bij uw organisatie. Het bieden van veiligheid en persoonlijke aandacht voor uw als klant zit in ons DNA.

Met circa 200 medewerkers, verdeeld over vier gespecialiseerde business units met elk een eigen missie en visie, bedenken wij met passie de juiste oplossingen voor u op het gebied van brandbeveiliging, noodverlichting, ontruimingsalarmen, domotica, brandblussing en explosiebestrijding. Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

Garnet is een gecertificeerde dealer en distributeur van de Hertek-producten voor het Caribisch gebied.

Leer meer over Hertek’sinnovatieve producten en onze partnerschappen.

hager group

Hager, een merk van vertrouwen

Hager Group is een toonaangevende leverancier van oplossingen en diensten voor elektrische installaties in residentiële, commerciële en industriële gebouwen. Ons aanbod van oplossingen en diensten strekt zich uit van energiedistributie tot kabelbeheer en van beveiligingssystemen tot gebouwautomatisering.

Als onafhankelijk familie- en familiebedrijf gevestigd in Blieskastel, Duitsland, is Hager een van de innovatieleiders in de branche met 11.500 medewerkers die een omzet van ongeveer 2 miljard euro genereren.

Met een aanwezigheid in meer dan 120 landen over de hele wereld is ons partnerschap met Hager er een om te vertrouwen. Wij danken ons succes aan uw vertrouwen.

Leer meer over Hager’sinnovatieve producten en onze partnerschappen.

Thorn LIGHTING

Veiligheid en klantenservice zit in ons DNA

Thorn produceert en levert betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige verlichting. Ons uitgebreide portfolio van binnen- en buitenverlichting is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van groothandels, aannemers, bestekschrijvers en eindgebruikers, voor de meest uiteenlopende toepassingen.

De naam van Thorn wordt over de hele wereld erkend als staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Gesteund door 90 jaar expertise, zijn we er trots op bekend te staan ​​als een vertrouwde partner, die klanten onschatbare inzichten en ondersteuning biedt buiten het product om.

Garnet is een gecertificeerde dealer en distributeur van de Thorn Lighting-producten voor het Caribisch gebied.

Leer meer over Thorn’sinnovatieve producten en onze partnerschappen.

Kingspan

Wij zijn Kingspan.

De Kingspan Group heeft een lange weg afgelegd sinds de oprichting in 1965 in Kingscourt, Co Cavan, Ireland. We zijn grotendeels gegroeid door acquisities en globalisering blijft de kern van onze voortdurende evolutie. Hoewel we ons erfgoed en onze cultuur als familiebedrijf behouden, zijn we uitgegroeid tot de wereldleider op het gebied van hoogwaardige isolatie en gebouwschillen. We helpen onze klanten en medewerkers om het verschil te maken bij het aanpakken van klimaatverandering.

Met een aanwezigheid in meer dan 120 landen over de hele wereld is ons partnerschap met Kingspan er een om te vertrouwen. Wij danken ons succes aan uw vertrouwen.

Leer meer over Kingspan’s innovatieve producten en onze partnerschappen.

KNX

Maximale flexibiliteit en personalisering

De vraag naar comfort en veelzijdigheid in het beheer van regelsystemen voor verwarming, verlichting en toegang bij zowel familiewoningen als kantoorgebouwen neemt toe. Tegelijkertijd wordt efficiënt energiegebruik almaar belangrijker. Mensen willen een comfortabele, duurzame en veilige plaats om te leven en werken en op dat vlak kan automatisering zeker zijn steentje bijdragen.

Meer (gebruiks) gemak en meer veiligheid in combinatie met een lager energieverbruik kan echter enkel worden gerealiseerd door een intelligente regeling en monitoring van alle betrokken producten. En hier ligt de echte uitdaging. Dergelijke systemen vereisten namelijk meer bedrading, van de sensoren en actoren naar de regel- en monitoring centra.

Voor professionals betekent een dergelijke wirwar van bedrading ook grotere inspanningen op het vlak van ontwerp en installatie, een hoger brandrisico en kosten die de pan uitrijzen. Dit is echter zonder KNX gerekend!

Garnet is een gecertificeerde dealer en distributeur van KNX voor het Caribisch gebied.

Leer meer over KNX’s Innovatieve producten en onze partnerschappen.