loader image

ONZE PROJECTEN

Meer dan 25 jaar ervaring

Curaçao

Bonaire

Aruba

Start je eigen project

werken met visie

Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het potentieel van onze klanten uit te breiden en het comfort van onze klanten te vergroten door gebruik te maken van moderne duurzame technologie, dat doen we door baanbrekende technische innovaties te creëren, door onze producten duurzamer te maken en door een sterk creatief en een divers wereldwijd team en door een positieve impact te hebben in de gemeenschappen waarin we leven en werken.

Gevestigd in Curaçao and Bonaire, Garnet is de referentie voor het ontwikkelen, ontwerpen en implementeren van innovatieve “smart” energie strategieën en technische engineering oplossingen.

Wij zijn van mening dat om te groeien en uit te breiden de juiste begeleiding en verenigingen uitermate noodzakelijk zijn. Om deze reden hebben we speciaal voor u meer dan twee eeuwen aan expertise, innovatie en kwaliteit gecombineerd.

Gevestigd in Curaçao en Bonaire, Garnet N.V. en In Aruba met Oneplus N.V. , werkt samen met wereldwijde partners, waaronder de Datwyler, Kingspan Building Automation, Zumtobel Group, Hertek, Thorn Lighting, KNX en de Hager Group.