Storingsdienst

Storingsdienst

Heeft u een stroomstoring, doorgebrande aardlekschakelaar of kortsluiting in uw woning en weet u niet waar het probleem vandaan komt of wat u eraan moet doen? Als klant wilt u de zekerheid dat uw machinepark optimaal blijft functioneren. Machinestilstand door een stroomstoring komt altijd ongelegen en kost geld. Daarom zoekt u een betrouwbare partner die altijd klaar staat bij calamiteiten. Onze storingsdienst is dé oplossing voor onze klanten om bij technische problemen verzekerd te zijn van hulp.

Storingen kunt u tijdens kantoortijden – maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur – melden via telefoonnummer +599 9 767 4127. Buiten kantoortijden kunt u contact nemen met onze dienstdoende servicemonteur via het telefoonnummer +599 9 511 2994.

De servicemonteur adviseert of uw elektrotechnische installatie nog voldoet aan de geldende eisen op het gebied van (brand)veiligheid.

Regelmatig onderhoud voorkomt vele storingen. Helaas zijn storingen niet helemaal uit te sluiten. Garnet N.V. en Garnet Bonaire B.V. heeft daarom een servicemonteur beschikbaar die ingezet wordt bij alle voorkomende storingen. Heeft u een onderhoudscontract? Dan is het inschakelen van onze storingsdienst geheel gratis. Natuurlijk laten wij u zonder onderhoudscontract niet in de steek. Ook dan kunt u gebruikmaken van deze dienst. U betaalt een vaste fee aan voorrijkosten en, afhankelijk van de aard van de storing, wordt er nog een bedrag in rekening gebracht voor arbeidsuren en/of materialen. Dit gaat in overleg met u, de servicemonteur en het hoofdkantoor.

Heeft u hulp nodig?

Neem contact op met ons,
we willen u graag helpen.

Bent u opzoek naar een elektrotechnische installatie oplossing?