loader image

Wat is storingsdienst technische ondersteuning?

Ondersteunende diensten zijn activiteiten die nodig zijn voor de succesvolle voltooiing van processen, programma’s of projecten. Geleverd door een leverancier ter ondersteuning van een product dat ze hebben geleverd (zoals technische ondersteuning of onderhoud) of geleverd door onafhankelijke externe ondersteunings leveranciers.

Het is het back-up plan dat u in geval van nood nodig heeft.

.

voorbereid op het onverwachte

Het leven gebeurt

Regelmatig onderhoud voorkomt veel storingen. Helaas kunnen mislukkingen niet volledig worden uitgesloten. De beste manier om u op het onverwachte voor te bereiden, is door over de best mogelijke hulp te beschikken: gekwalificeerde experts die u kunnen helpen het best mogelijke actieplan op te stellen. Onze servicemonteurs staan klaar om u bij te staan bij calamiteiten of noodstoringen.

Deskundige hulp

Noodsituaties zijn vaak duur

Noodsituaties zijn kostbaar. Ze hebben de neiging om onmiddellijke reactie te vereisen en de dagelijkse activiteit stop te zetten. Deskundige hulp is meestal schaars en duur, maar het is altijd de beste oplossing. Wanneer u met ons samenwerkt, krijgt u deskundige beoordelingen en oplossingen tegen redelijke kosten.

Met onze oplossingen kunt u zich van tevoren op deze situaties voorbereiden.

Wij zorgen voor alles

Rendabele oplossingen

Bent u op zoek naar een rendabele of kostenbesparende oplossing? 

Wij hebben precies wat u zoekt. Met onze onderhoudscontracten is onze storingsdienst beoordeling gratis! Afhankelijk van de aard van de storing rekenen wij een extra bedrag voor werkuren en materialen. Wij zorgen overal voor. Alle procedures gebeuren in overleg met u, de service-monteur en de teamleiding.

analyseer de oplossing

 Wij zijn er om u te ondersteunen!

Heeft u in uw huis een stroomstoring, een doorgebrande stroomonderbreker of kortsluiting? Weet u niet waar het probleem zich bevindt of wat u eraan kunt doen? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die altijd klaar staat in geval van spoedgevallen?