Wij zijn uw back-up!

Ieder bedrijf heeft een partner nodig in gevallen van nood, elektronische storingen en calamiteiten.

Wij doen waar we van houden

Ondersteunende diensten zijn activiteiten die nodig zijn voor de succesvolle voltooiing van processen, programma’s of projecten. Geleverd door een leverancier, ter ondersteuning van een product dat ze hebben geleverd (zoals technische ondersteuning of onderhoud), of geleverd door onafhankelijke externe ondersteuningsleveranciers.

Het is het back-up plan dat u in geval van nood nodig heeft.

Verwacht het onverwachte

  • Regelmatig onderhoud voorkomt veel storingen. Helaas kunnen mislukkingen niet volledig worden uitgesloten. De beste manier om u op het onverwachte voor te bereiden, is door over de best mogelijke hulp te beschikken: gekwalificeerde experts die u kunnen helpen het best mogelijke actieplan op te stellen. Onze servicemonteurs staan klaar om u bij te staan bij calamiteiten of noodstoringen.
  • Noodsituaties zijn kostbaar. Ze hebben de neiging om onmiddellijke reactie te vereisen en de dagelijkse activiteit stop te zetten. Deskundige hulp is meestal schaars en duur, maar het is altijd de beste oplossing. Wanneer u met ons samenwerkt, krijgt u deskundige beoordelingen en oplossingen tegen een redelijke prijs. Met onze oplossingen kunt u zich van tevoren op deze situaties voorbereiden.

Wij zijn er om te ondersteunen!

Heeft u in uw huis een stroomstoring, een doorgebrande stroomonderbreker of kortsluiting? Weet u niet waar het probleem zich bevindt of wat u eraan kunt doen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die altijd klaar staat in geval van spoedgevallen?

Onze storingsdienst is dé oplossing voor onze klanten met technische problemen. Profiteer van onze onderhoudscontracten en bespaar!

Op zoek naar een rendabele of kostenbesparende oplossing?

Wij hebben precies wat u zoekt. Met onze onderhoudscontracten is de beoordeling van onze storingsdienst gratis!

Afhankelijk van de aard van de storing, brengen wij een extra bedrag voor werkuren en materialen in rekening. Wij zorgen overal voor. Alle procedures gebeuren in overleg met u, de servicemonteur en de teamleiding.

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!