loader image

Wat is een elektrisch systeem?

Een elektrisch systeem, binnen de context van een gebouw, is een netwerk van geleiders en apparatuur dat is ontworpen om elektrisch vermogen veilig te vervoeren, te verdelen en om vanaf het punt van levering of opwekking om te zetten naar de verschillende benodigdheden in het gebouw die de elektrische energie verbruiken.

de ontworpen infrastructuur

Efficiëntie door ontwerp

Elektrische installatie staat niet op zichzelf, het is een essentieel onderdeel van de infrastructuur die in de beginfase van het project is ontworpen. Het vereist specifieke vakkennis. Het praktische is belangrijk. Er zijn veel praktische zaken waar de gemiddelde persoon geen rekening mee zou houden, maar die achteraf voor ongemakken of problemen kunnen zorgen.

Ook moeten installaties voldoen aan wettelijke eisen. Dingen kunnen ingewikkeld worden als dat niet het geval is.

adviserende partner

Beoordeling en ontwikkeling

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij optreden als adviespartner en nauw samenwerken met alle betrokken partijen, waaronder bouwkundig ontwerp, loodgieterswerk, airconditioning, laagspannings specialisten en vooral keuringsinstanties van de overheid. We werken met een systematische aanpak op projectbasis.

optimaal en kostenefficiënt werken

Expertise en renovatieoplossingen

Naast nieuwbouw worden ook bestaande gebouwen regelmatig gerenoveerd. Bij renovaties zijn er ook verschillende zaken waarmee u rekening moet houden. De bestaande infrastructuur voldoet meestal niet aan de nieuwe eisen, maar maakt deze binnen de nieuwe plannen niet onbruikbaar. Bij een renovatieproces dienen de mogelijkheden om optimaal en kostenefficiënt te werken in een vroeg stadium te worden onderzocht.

Renovatie is geen spel voor amateurs; profiteer van onze expertise en betrouwbare beoordeling! Wij ontwikkelen, bouwen en implementeren de modernste en meest efficiënte installaties in woningen, bedrijven, tuinbouw en industrie.

Voorbereiding is altijd de beste aanpak

Laten we het samen doen, begin vandaag!

Voorbereiding is altijd de beste benadering om een succesvol project te beginnen. Wilt u goed voorbereid aan uw project beginnen, neem dan gerust voor meer informatie contact met ons op. We hebben de beoordeling en expertise die u nodig hebt om een kosteneffectief, efficiënt en praktisch actieplan voor uw project te ontwikkelen.

Neem gerust een kijkje in ons project portfolio op onze website. U vindt onze installaties in winkelcentra, kantoren, scholen, medische instellingen, woningen, commerciële gebouwen, appartementencomplexen en renovaties. We dekken zowel de particuliere als de zakelijke markt.