Uw bedrijfsproces efficiënter inrichten

Wij installeren toekomstgerichte elektrische apparatuur voor elk gebouw die het elektrische vermogen veilig kunnen vervoeren.

Van ontwerp naar transformatie

Elektrische installatie staat niet op zichzelf, het is een essentieel onderdeel van de infrastructuur die in de beginfase van het project is ontworpen. Het vereist specifieke vakkennis. Het praktische is belangrijk. Er zijn veel praktische zaken waar de gemiddelde persoon geen rekening mee zou houden, maar die achteraf voor ongemakken of problemen kunnen zorgen.

Ook moeten installaties voldoen aan wettelijke eisen. Dingen kunnen ingewikkeld worden als dat niet het geval is.

Van ontwerp naar transformatie

Intelligent ontworpen technische-installaties spelen een belangrijke rol om comfortabel, gezond en productief te kunnen wonen, werken en recreëren. Onze experts adviseren en realiseren met visie voor de toekomst.

Elektriciteit is in de huidige omgeving niet meer weg te denken, en voor al die elektrische apparaten en vernuften zijn goede elektrotechnische installaties nodig. De rol van Garnet is het ontwerpen, berekenen, tekenen, gereed maken voor aanbesteding en het begeleiden van allerlei elektrotechnische installaties.

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!