Oplossingen voor toegangscontrole

Bij Garnet selecteren, plaatsen en integreren wij elk onderdeel zorgvuldig in uw toegangssysteem om een soepele werking en compatibiliteit te garanderen, risico's te verminderen en zorgen weg te nemen door ongeoorloofde toegang te voorkomen.

Garnet levert effectieve en gebruiksvriendelijke toegangscontrolesystemen.

Wij hebben meer dan vijfentwintig jaar ervaring met het plannen, aanpassen en installeren van bekabelde en draadloze toegangssystemen.

Als professionele installateurs van toegangscontrole begrijpen wij hoe belangrijk het is om te controleren wie uw gebouw binnenkomt en verlaat.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installatie van toegangscontrolesystemen voor industriële faciliteiten, magazijnen, appartementencomplexen, algemene aannemers, commerciële gebouwen, winkels en technologiebedrijven.

Waarom is het nodig?

Garnet begrijpt hoe toegangscontrolesystemen werken en welke apparatuur het beste kan worden gebruikt bij de gekozen methode van toegangscontrole.

Ons ervaren team houdt toezicht op de installatie van uw toegangscontrole systeem van begin tot einde en zal het gedurende zijn hele levensduur onderhouden.

Continue monitoring en tracking van in- en uitgangen.

Niemand krijgt toegang zonder de juiste autorisatie. Toegangssystemen zullen een waarschuwing laten horen wanneer ongeautoriseerde toegang wordt geprobeerd.

Uitgebreide audit trail.

Deze gedetailleerde informatie laat zien wie waar was en op welke tijdstippen, zodat u de toegang van werknemers beter kunt beheren.

Toegang op afstand indien gewenst.

Geautoriseerd personeel kan systeemwijzigingen aanbrengen en auditsporen bekijken, waar ze ook zijn, met behulp van innovatieve Cloud-gebaseerde toegangscontrole technologie.

Betrouwbare en schaalbare systemen

Garnet levert een volledig geïntegreerde en betrouwbare beheersysteem voor beveiligingsdiensten voor toegangscontrole, biometrie en inbraakdetectie.

Wij zorgen voor betrouwbare en schaalbare systemen met functies. Dit garandeert het beste beheersysteem voor elke situatie, van dagelijks beheer tot proactief reageren bij actuele en kritieke incidenten.

Samen met onze partners kunnen wij u met zo'n 200+ jaar ervaring goed helpen en pakken wij het groots aan

Heeft u vragen?
Ons team staat klaar!